G-mail back-up

Download dine data

Du kan eksportere og downloade dine data fra de Google-produkter, du bruger, f.eks. mail, kalender og fotos. Ved at følge nogle få enkle trin kan du oprette et arkiv til eget brug eller bruge dataene i en anden tjeneste. 

Bemærk! Når du downloader dine data, slettes de ikke fra Googles servere. Se, hvordan du sletter din konto, eller hvordan du sletter dine søgninger og din browseraktivitet.

Opret et arkiv med dine data

Start med at vælge, hvilke data der skal medtages

  1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Download dine data i panelet Download, slet, eller lav en plan for dine data.
  4. Vælg de Google-produkter, der skal medtages i din download. Vælg pilen Pil ned for at få flere oplysninger og valgmuligheder vedrørende et produkt.
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg dit arkivs "Filtype".

Vi tilføjer dit arkiv i Google Drev og sender dig en mail med et link til arkivets placering. Dine data medregnes i din lagerplads.

  1. Vælg Føj til Drev under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Opret arkiv.
  3. Klik på Vis i Drev i den mail, du får tilsendt. Du får vist en mappe med dine data, som er sorteret efter produkt.
  4. Vælg Download Download øverst på skærmen for at downloade dine data.

Vi uploader dit arkiv til Microsoft OneDrive og sender dig en mail med et link til arkivets placering.

  1. Vælg Føj til OneDrive under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konto, og opret arkiv.
  3. Du omdirigeres nu til Microsoft. Log ind på din Microsoft-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Ja i det Microsoft-vindue, der beder om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til dine oplysninger.
  5. Undlad at dele denne OneDrive-mappe med andre, hvis dine data skal forblive private.
  6. Klik på Vis i OneDrive i den mail, du får tilsendt. Du føres nu til den OneDrive-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge OneDrive-fremgangsmåden til download af filer.

Bemærkninger

  • Når du har fulgt disse trin, vises Google Download Your Data som en tilknyttet app, der har adgang til nogle af dine oplysninger, i dine sikkerheds- og privatlivsindstillinger for Microsoft OneDrive. Du kan til enhver tid fjerne Googles adgang (hvis du på et senere tidspunkt eksporterer data til OneDrive, skal du give Google adgang igen).
  • Når dit arkiv når til OneDrive, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af Microsoft-serviceaftalen.
 
Mogens Holm

2019.01.13